Els Minyons de Terrassa celebren la seva 40ª diada amb la millor actuació de la temporada

Els Minyons de Terrassa han celebrat la seva 40ª Diada a la Plaça Vella, en una jornada marcada per la pluja. La Diada d’enguany ha comptat amb la participació dels Capgrossos de Mataró i els Borinots de Sants, i ha estat una Diada especial perquè es commemoren 25 anys del primer 2d9 i 20 anys del primer 3d10 amb folre i manilles de la història.

A la primera ronda els Minyons han volgut començar amb el 2d9 amb folre i manilles, que encara que s’ha complicat l’entrada de l’enxeneta l’han sabut dominar sense problemes.

Amb la previsió de pluja, la colla malva ha volgut anar per feina, fent el pilar de 8 amb folre i manilles a la segona ronda. A més, ha estat el primer de la temporada.

Els minyons han culminat la millor actuació de la temporada amb el 4d9 amb folre, quan la pluja queia amb més intensitat obligant a acabar la Diada abans d’hora.

Les colles convidades només han pogut participar en la primera i segona ronda per la pluja. Els Capgrossos de Mataró han fet un 2d8 amb folre i un 3d8, mentre que els Borinots de Sants han descarregat un 3d8 i un 4d8, aquest últim en el segon intent.