Els Minyons de Terrassa fan història a la seva 43a diada amb el 3 de 9 amb folre

Espectacular diada dels Minyons de Terrassa, és la 43ena diada, l’han celebrat aquest diumenge a la Plaça Vella de Terrassa, amb les colles convidades Castellers de Sants i Castellers de Sant Cugat. El moment més impactant i esperat de la jornada ha estat quan els Minyons han carregat el castell més gran de la diada: el 3 de 9 amb folre.

Ha esclatat eufòria a la plaça, moment molt emotiu, era el castell més important de la diada i els Minyons de Terrassa ho han tornat a fer: un 3d9 amb folre amb què podríem dir que han obert de nou un capítol a la història castellera dels Minyons. El castell ha tingut moviment, un cert tremolor, però un tremolor necessari i tant l’entrada com la sortida ha estat del tot neta.

La 43ena diada dels Minyons de Terrassa ha deixat altres moments importants com el 2d8 amb folre en tercera ronda dels Minyons. Els Castellers de Sant Cugat, els Gausacs, han descarregat un 5d7 en primera ronda i, a segona ronda, després d’un intent desmuntat, han descarregat finalment el 4d7 amb agulla.

Per la seva banda, els Castellers de Sants, els Borinots, han començat la seva darrera actuació de la temporada a Terrassa amb un 5d7. En segona ronda han descarregat el 4d8, que precisament és el seu segon castell de 8 de la temporada. En tercera ronda han descarregat finalment un 7d7. No hi ha dubtes que la plaça desprenia ambient casteller i moltes ganes de tornar després de l’aturada obligatòria de la pandèmia.