Els Minyons de Terrassa porten el 3 de 9 amb folre a Tarragona

Els Minyons de Terrassa han actuat al barri mariner de Tarragona, el Serrallo en motiu de les festes de la patrona, la Verge del Carme al costat dels Xiquets de Reus i, els amfitrions, els Xiquets del Serrallo.

Els Minyons començaven l’actuació amb el 3 de 9 amb folre que ha estat seguit del 4 de 8 i del 2 de 7. Tots els castells duien estrenes per tal de preparar el que hauran de ser les properes actuacions de la colla malva. Han tancat la actuació amb el pilar de 6 que ha suposat també estrenes en la alineació del pilar malva.

El proper cap de setmana els malves actuaran per partida doble, dissabte 22 a les 6 de la tarda a Sant Cugat del Vallés al costat dels de la Colla Jove de Tarragona i, els amfitrions, Castellers de Sant Cugat. Diumenge els Minyons es desplaçaran a Mataró per participar a la diada de Les Santes a les 12 del migdia al costat de Castellers de Vilafranca i, els locals, Capgrossos de Mataró.

Per la seva banda, els Castellers de Terrassa van participar a Calafell amb motiu de la festa major de la localitat. Els blauturquesa, a la segona ronda van descarregar el segon 2 de 7 de l’any, castell que va remenar una mica més de l’habitual. Per a finalitzar l’actuació els blauturquesa varen descarregar 3 pilars de 4 simultanis. La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el dia 28 d’agost a Manresa.