Els Minyons donen continuïtat a la junta directiva i Xavi Jurado és escollit com a cap de colla

Els Minyons de Terrassa han celebrat, aquest diumenge, l’assemblea anual celebrada per a la lectura i aprovació de les memòries de la Junta Directiva i la Junta Tècnica del 2022, l’aprovació dels pressupostos del 2023 i la presentació i votació dels càrrecs de la colla.

Després de la renúncia d’Àlex Riveiro a finals de novembre i un període de presentació de candidatures que va durar fins el 27 de desembre, Xavi Jurado es va postular com l’únic candidat a ocupar el rol de cap de colla dels Minyons. La candidatura de Jurado, que compta amb una vintena de persones, ha estat escollida amb 109 vots a favor, 3 en contra i 10 en blanc. Pel que fa a la junta directiva, Jaume Maeso, president els anys 2021 i 2022, ha rebut la confiança per a continuar un mandat més. La candidatura a junta ha estat aprovada per 122 vots a favor, 10 en contra i 5 en blanc.

Després de l’assemblea els Minyons comencen a pensar en la tornada als assajos el proper divendres 24 de febrer, de cara a les primeres actuacions del mes de març.