Pilars Boi

Els Minyons fan un 3 i un 4 de vuit en l’actuació de Sant Boi

Els Minyons de Terrassa segueixen rodant aquesta temporada els castells de vuit. Els últims, aquest cap de setmana a Sant Boi. Els malva han descarregat amb solvència dos castells bàsics de vuit com són el 3 i el 4 de 8. Després de descarregar dos pilars de 4 d’inici, els Minyons han abordat de seguida els castells de 8 alçades.

El 3 de 8 primer representa ja el setè de la temporada. En segona ronda han fet el 4 de 8 i per tancar rondes de castells han fet el 5 de 7. Han culminat l’actuació amb el pilar de 5 i tres pilars de 4. La setmana vinent arriba una de les actuacions més esperades, la Diada del Patrimoni a la Seu d’Ègara. El pròxim dissabte dia 28 de maig, els Minyons estaran acompanyats pels Moixiganguers d’Igualada i pels Castellers de Sabadell, en una jornada en què s’espera veure castells de gran projecció.

La Diada del Patrimoni, i com ve sent habitual sense pandèmia, arrancarà amb un pilar caminat que travessarà el Pont de Sant Pere per arribar davant mateix de la Seu d’Ègara, on començarà l’actuació de les tres colles castelleres.

3 De 8 BoiMinyons Boi5 De 7 BoiPilar 5 BoiPilars Boi