Els Minyons impulsen el cicle d’espectacles “La cultura al pati”

Els Minyons de Terrassa han presentat aquest dijous el projecte “La cultura al pati” amb un cicle d’espectacles que durarà un mes i que amenitzarà culturalment la ciutat i la colla.

Tot i que la pandèmia ha paralitzat l’activitat castellera, els Minyons no volen aturar la seva activitat social i tenen la voluntat de donar suport al sector cultural de Terrassa, també afectat per la Covid-19.

Així, neix la iniciativa “La cultura al pati” que comptarà amb sis espectacles heterogenis per atraure tota mena de públics, combinant diferents disciplines culturals com la música, el circ o la màgia.

Des del pròxim 25 de setembre i fins al 30 d’octubre, cada divendres la Casa Jacint Bosch, local dels Minyons, acollirà un espectacle. El primer d’ells anirà a càrrec de la Mabel Flores, que també va participar en la Festa Major confinada, i que ha volgut parlar de la dura situació que pateix l’àmbit cultural.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Rosa Boladeras ha destacat la generositat de la Colla en organitzar un acte cultural per la ciutat.

Les entrades es poden adquirir al local de la Colla del carrer del Teatre o per correu electrònic amb un preu simbòlic de 2 i 3 euros segons l’espectacle, i amb la possibilitat de gaudir cicle complet per 12 euros.

Programa del cicle “La cultura al pati”:
Divendres 25 de setembre: Mabel Flores (3€)
Divendres 2 d’octubre: Vargas Captain & the rebel crew (2€)
Divendres 9 d’octubre: The Funkenstein Trio (2€)
Divendres 16 d’octubre: Circ Pistolet (3€)
Divendres 23 d’octubre: Northern Cellos (2€)
Divendres 30 d’octubre: Màgia (2€)