Els Minyons s’acomiaden de les grans cites castelleres de la temporada amb el 2d9 amb folre i manilles

Als Minyons de Terrassa els ha sortit una diada rodona. La Plaça Vella s’ha omplert de gom a gom per presenciar l’espectacle casteller d’aquest diumenge en la 44a diada dels malves amb els Borinots de Sants i els Gausacs de Sant Cugat com a colles convidades. Els amfitrions s’havien proposat carregar i descarregar un castell de gamma alta i així ha estat. El plat fort de la jornada ha estat el 2 de 9 amb folre i manilles, una estructura que els egarencs no aixecaven des d’abans de la pandèmia.

Un cop descarregat l’eufòria i l’emoció han estat màximes. Un castell que confirma que la millor versió dels Minyons ha tornat. Un 2d9 consistent i coordinat ha fet que la plaça esclatés d’alegria al veure que la colla local assolia l’objectiu.

La 44ena diada dels Minyons de Terrassa ha deixat altres moments importants com el 3d9 amb folre en primera ronda dels Minyons i el 4d9 amb folre en la tercera. Els Castellers de Sant Cugat, els Gausacs, han descarregat un 4d8 en primera ronda i, a segona ronda, després d’un intent desmuntat, han descarregat finalment el 3d8.

Per la seva banda, els Castellers de Sants, els Borinots, han començat la seva darrera actuació de la temporada a Terrassa amb un intent de 3d9, que moments després aconseguien carregar i descarregar. Després d’un altre intent fallit per fer el 4d9 els de Barcelona han descarregat el 4d8.

La darrera gran diada castellera de la temporada ha acabat als voltants de les tres de la tarda. Terrassa s’acomiada amb un bon regust de les grans cites a plaça fins l’any que ve.

diada minyons 2d9

diada minyons 2d9