Els Minyons triomfen a Sant Fèlix malgrat la caiguda del 3 de 10

El 3 de 10 anunciat pels Minyons de Terrassa per obrir plaça a la Diada de Sant Fèlix ha quedat en un intent, al ensorrar-se quan ja s’havien col•locat els dosos. La construcció que no ha parat quieta ha provocat molts problemes als quarts i als quints i el castell s’ha trencat sense fer-se mal ningú. Els nervis del moment poden haver passat factura amb un folre i unes manilles que no han pogut aportar estabilitat a la construcció.

Aquesta arrencada de la Diada de Vilafranca ha condicionat la resta d’actuació dels Minyons que malgrat tot han sabut sobreposar-se amb dos castells més de gamma extra. Els terrassencs han completat un sòlid 2 de 9 amb folre i manilles, un 3 de 9 i un 4 de 9 amb folre, per acabar amb un pilar de 7. La resta de colles han estat de més sort. Els locals Castellers de Vilafranca han aconseguit el 3 de 10 tot i que els ha caigut un intent de 4 de 10. També han completat un difícil 2 de 8 net, i el pilar final de 8 amb folre i manilles.

La Colla Joves de Valls també han fet una bona actuació amb un 2 de 9 amb folre i manilles, un 2 de 8 net i un 3 de 9 amb folre per acabar amb un pilar de 8 que els ha caigut. La Vella de Valls ha fet uns espectaculars 4 de 9 amb folre i pilar, i un 4 de 9 net. També els ha caigut un intent de 3 de 10 però han completat un 5 de 9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles final. Una Diada que ja s’ha qualificat com una de les millors de la història de Sant Fèlix, malgrat les caigudes en les construccions més grans com són els castells de 10.