Els mormons celebren 50 anys de congregació a Terrassa

La regidora de Ciutadania, Teresa Ciurana, assisteix junt amb d’altres regidors, a l’acte de celebració dels 50 anys de l’arribada de l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies a Catalunya. L’acte ha comptat amb una xerrada sobre aquesta religió i una visita a la seu del carrer Camí de Castellar.

L’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, més coneguda com Església Mormona, és una congregació religiosa fundada el 1830 a Nova York. Tot i que segueixen els ensenyaments de Jesucrist, no es consideren de cap de les tres grans branques del Cristianisme: l’Església Catòlica, l’Ortodoxa i el Protestantisme. I afirmen que la seva església no distingeix entre ètnies, classes socials, ni professions.

Amb 14 milions de mormons repartits per tots els Estats Units, a Salt Lake City és on hi tenen el seu gran centre religiós, com el catolicisme el té a Ciutat del Vaticà. A banda de Terrassa, a Catalunya els mormons tenen congregacions a les capitals i a l’Hospitalet, Mataró, Granollers o Sabadell, entre d’altres.