Els Mossos desarticulen dos grups d’atracadors violents, un d’ells relacionat amb robatoris a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat dos grups d’atracadors violents que assaltaven establiments comercials de tot Catalunya. Un dels detinguts és membre d’un grup que la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona ha relacionat amb els autors de 12 robatoris amb violència i intimidació a diversos municipis, també a Terrassa.

Agents dels Mossos van detenir, el passat 24 de juliol, a quatre persones que formaven part de grups actius especialitzats en robatoris violents a establiments comercials: a dos d’ells, de nacionalitat espanyola de 36 i 24 anys i que sumen un total de 23 antecedents, se’ls va detenir a Barcelona.

Els altres dos detinguts, també de nacionalitat espanyola i de 21 i 34 anys respectivament, van ser detinguts a Igualada després d’efectuar diversos robatoris amb amenaces i intimidacions. Un dels detinguts està vinculat amb el grup de tres atracadors que, el passat 5 de juliol, van robar de manera violenta amb armes de foc simulades a una sala de jocs de Barcelona.

Aquest darrer grup d’atracadors, a més, està relacionat amb 12 robatoris amb violència i intimidació comesos a establiments comercials de Terrassa, Ripollet, Mollet del Vallès, Sabadell, l’Hospitalet i altres municipis.