Cas Terrassa Trafic Droga Foto (1)

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes i una dona per tràfic de drogues a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat a dos homes, de 56 i 51 anys, i una dona de 55, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Les detencions són resultat d’una investigació oberta durant els mesos d’octubre i novembre després de tenir informació per part d’una persona anònima de la possible existència d’un domicili dedicat al tràfic de drogues. Després de diverses gestions d’investigació, es va tenir també coneixement d’un segon domicili destinat a l’emmagatzematge de la droga.

Fruit de la investigació, el passat 24 de novembre es va realitzar una entrada i escorcoll als dos domicilis. Durant l’escorcoll es va localitzar diverses substàncies, estris destinats al consum i tràfic i diners en metàl·lic. Els agents van trobar marihuana, haixix, metadona i cocaïna. La droga intervinguda està valorada en 1.575 euros. D’altra banda es van trobar més de 215.000 euros en metàl·lic.

A l’interior del domicili destinat com a punt de venda els agents van detenir un home i una dona i un tercer home al segon domicili també situat a Terrassa, que s’utilitzava com a magatzem. Cal destacar que els detinguts ja tenien antecedents per fets similars i en un dels domicili ja es va detenir a una altra persona l’any 2016.

La investigació continua oberta i no es descarta més detencions. Els detinguts van passar a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa qui va decretar ingrés a presó als dos homes i llibertat amb càrrecs a la dona.