Els Mossos detenen tres homes en un dispositiu per detectar robatoris a vehicles a Terrassa

Agents dels  Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa han detingut tres homes, de 25, 30 i 49 anys, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força a l’interior de vehicle. Els delictes han tingut lloc en diferents dies de setembre a la ciutat.

En el primer cas va ser la nit del 7 de setembre, cap a les 23.00 hores, al carrer Faraday. Els mossos van detenir un home per sostreure mantes, llençols, llums de càmping i una corda d’escalada de l’interior d’un vehicle.

En el segon cas va ser la matinada del 8 de setembre, cap a les 05.00 hores, al carrer Blasco de Garay. Una patrulla va detenir un home al qual va sorprendre quan forçava el pany d’un cotxe.

En el tercer cas va ser la matinada de l’11 de setembre al carrer Puigmal. Els mossos van detenir un home per dos robatoris a interior de vehicle. Presumptament va trencar el vidre dels vehicles i de dins va sostreure eines i objectes personals.

Els tres detinguts, que tenien nombrosos antecedents, van passar a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per als tres homes.

La detecció dels punts més susceptibles d’aquest tipus de fets ha permès, doncs, planificar un operatiu policial per localitzar, identificar i detenir els autors amb rapidesa.

La col·laboració ciutadana també és important a l’hora de poder actuar amb rapidesa i determinació, ja que sovint aquests fets compten amb testimonis que, en sentir soroll de vidres trencats, alerten la policia.