Els Mossos detenen un fugitiu que transportava 10 kg de marihuana

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir ahir, 7 de febrer, un home de 31 anys per un delicte contra la salut pública, conducció temerària i desobediència als agents de l’autoritat.

La detenció es va produir a Cornellà de Llobregat després que el conductor fugís des de Terrassa a través de diferents vies ràpides amb el vehicle carregat de droga.

Els fets van succeir la tarda de dimecres, quan els Mossos van voler identificar el conductor d’un vehicle que circulava pel centre de Terrassa i que els va semblar sospitós. Tot i que en un primer moment va seguir les indicacions de la patrulla, va maniobrar sobtadament per fugir i evadir els agents fins que el van interceptar a la localitat del Baix Llobregat.

Segons els Mossos, durant la fugida el conductor va fer cas omís de les indicacions, augmentant la velocitat, saltant-se diversos semàfors en vermell, envaint carrils contraris i col·lisionant amb diversos vehicles per no ser aturat. Aquestes maniobres que posen en risc la vida dels vianants i altres conductors van ser identificades pels agents com a un delicte de conducció temerària.

El vehicle es va acabar aturant a l’A-2, a l’alçada de Cornellà de Llobregat, i es va procedir a la detenció del conductor. Durant l’escorcoll del vehicle es van localitzar 10 kg de marihuana distribuïda en 10 bosses de plàstic transparent, fet que va incórrer en un delicte contra la salut pública.

Imatge 02

Estat del cotxe del fugitiu. Font: Mossos d’Esquadra