Mossos D'esquadra

Els Mossos detenen una persona per temptativa d’homicidi a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir el passat 17 de maig un home de 18 anys com a presumpte autor d’una agressió greu. Els fet haurien tingut lloc en un carrer del centre el 30 de març de 2024.

Des de feia setmanes, els agents investigaven una baralla entre dos grups de joves. Aquest incident va acabar amb un dels participants ingressat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. La col·laboració ciutadana i la recollida de proves han estat claus per identificar l’agressor.

El 30 de març, en el marc de la baralla, les víctimes van rebre una agressió per part d’un grup de joves que van fugir abans de l’arribada de les patrulles. Els investigadors van recollir testimonis, informació de les xarxes socials i detalls aportats per coneguts de les víctimes per identificar els implicats.

Amb la informació recopilada, agents de la Unitat d’Investigació de l’ABP Terrassa van identificar un dels agressors com la persona que havia colpejat greument la víctima quan aquesta ja es trobava inconscient al terra.

Una dotació de seguretat ciutadana el va detenir als voltants del seu domicili el dia 17 de maig i va passar a disposició judicial l’endemà.

Els agents no descarten més detencions en relació amb aquest cas.