Els Mossos estrenen vehicles patrulla amb més i millors prestacions

Els Mossos d’Esquadra estrenen nova imatge i prestacions en els vehicles de seguretat ciutadana. Aquesta tarda el nou Conseller d’Interior, el terrassenc Miquel Sàmper, ha visitat el Complex Central de Mossos, a la Mancomunitat, per conèixer el nou Seat Ateca que tres empreses catalanes han adaptat a les necessitats dels Mossos d’Esquadra.

El vehicle incorpora més confortabilitat tant pels agents com pels usuaris, i la tecnologia més avançada que converteix el cotxe en una autèntica plataforma de comunicació. El Conseller ha destacat la necessitat d’adequar els llocs de treball a les necessitats dels treballadors i alhora renovar la imatge coorporativa.

Fins a finals d’any els Mossos incorporaran a la seva flota 413 vehicles adaptats com aquest. La compra dels vehicles forma part d’una campanya de renovació i millora de la imatge dels Mossos que també passarà pel canvi d’uniforme tot i mantenint els colors blau, vermell i blanc que caracteritza la imatge del cos. Des de l’any 1993 que no es canviava la imatge dels cotxes patrulla de la policia catalana.