Els Mossos fan 12 registres a Terrassa en una operació antidroga

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa aquest divendres al matí un dispositiu contra el tràfic de marihuana i blanqueig de capitals, amb l’epicentre a Terrassa i Sabadell. De moment hi ha 25 persones detingudes en 42 registres fets, 12 dels quals a Terrassa. La meitat dels escorcolls s’han fet en els domicilis dels sospitosos, la majoria de nacionalitat espanyola. A la resta s’han trobat diverses plantacions de marihuana.

A Sabadell s’han fet 14 registres i 5 més a Rubí. També s’ha entrat en 2 domicilis a Berga, 5 a El Vendrell i 4 a Manresa. La policía sospita que gran part de les plantacions trobades anaven destinades al mercat europeu. Segons els Mossos les investigacions que van començar ara fa un any per part de l’àrea de blanqueig de capitals, tenien per objectiu fer grans quantitats de diners amb el narcotràfic de la marihuana per blanquejar posteriorment els beneficis.

D’altra banda la Policia Nacional també ha desmantellat una banda que distribuïa cocaïna a Barcelona i Girona. Una operación que s’ha fet a Badalona i ha comportat 27 detencions.