Els Mossos i la Policia Local de Matadepera detenen dos fugitius que acabaven de robar un domicili

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa i de la Policia Local de Matadepera van detenir, el passat 6 de gener a la tarda, dos homes de 20 i 21 anys que suposadament acabaven de robar dins d’un domicili de Matadepera, després de rebre l’avís que en un domicili de la vila, situat al carrer Font Soleia, s’havia activat l’alarma de robatori.

Una primera patrulla dels Mossos va localitzar, als voltants del domicili, una parella d’homes amb una motxilla i uns guants posats que van considerar sospitosos. Al voler identificar-los els dos homes van fugir corrents, tot i que després d’una breu persecució a peu van aconseguir reduir i detenir els sospitosos amb la col·laboració d’una segona patrulla.

Paral·lelament a aquests fets, la Policia Local de Matadepera, en arribar al domicili on s’havia activat l’alarma, va veure com un tercer individu sortia de la casa amb una altra motxilla que va llançar al veure la patrulla, per després fugir. Les motxilles van resultar estar plenes de joies, que un cop recuperades, s’han tornat als seus propietaris.

Rf Matadepera

Joies, motxilles i eines requisades als lladres per els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Matadepera.