Els Mossos investiguen la mort d’un home i una dona de Terrassa com a possible crim masclista

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home i una dona de Terrassa a Sant Vicenç de Castellet.

El cos policial ha rebut avís d’un incendi en una zona de matolls del municipi, poc després de les tres de la matinada d’avui. En arribar han localitzat un vehicle amb un home i un menor al seu interior. Quan ha arribat el SEM ha certificat la mort del conductor i ha assistit la menor d’edat, que es troba bé. Posteriorment, a pocs metres d’on es trobava el vehicle, els efectius policials han localitzat el cos sense vida d’una dona. Els fets han tingut lloc sota un viaducte de l’autopista C-16, prop del riu Llobregat i d’una masia, en una zona d’horts de la carretera BV-1229, que uneix Sant Vicenç i el Pont de Vilomara.

Els Mossos no descarten cap hipòtesi, inclòs el crim masclista.

 


Terrassa ha activat el protocol de dol pels casos de violència masclista i farà un minut de silenci a la una del migdia. 


On demanar ajuda

Les dones que creguin que poden estar patint violència per part de la parella o exparella tenen diversos recursos per demanar ajuda. El telèfon específic d’atenció i informació és el 900 900 120. En cas d’emergència davant d’una agressió, també es pot trucar al 112. A Terrassa també poden contactar amb el servei de Polítiques de Gènere.

Els Mossos disposen d’un WhatsApp d’informació i consulta per a les víctimes de violència masclista, al 601 00 11 22. L’Institut Català de les Dones té habilitats un número de WhatsApp i un correu electrònic: 671 778 540 i 900900120@gencat.cat.