Els Mossos investiguen la mort violenta d’un home de 76 anys

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’un home a Terrassa de 76 anys d’edat. La víctima va ser trobada aquest dijous en el seu domicili, al carrer d’Ausiàs Marc, al barri de Ca n’Aurell, amb possibles signes de violència, segons fonts policials. L’home era de nacionalitat espanyola.

L’alerta la va donar una veïna que feia dies que no el veia i que s’havia adonat que, a casa seva on la víctima vivia sol, els llums estaven encesos de forma ininterrompuda, de dia i de nit.

Un cop alertada la policia, als vols de les sis de la tarda els bombers van accedir al pis per fer les comprovacions amb els Mossos d’Esquadra i van constatar que al seu interior hi havia el cadàver de l’home que presentava signes de violència. L’home va ser trobat amb ferides d’arma blanca, segons informen algunes agències de notícies.

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació sobre el cas.

Els investigadors intenten aclarir les circumstàncies de la mort, que pel que sembla feia dies s’havia produït. El jutge ha decretat el secret de les actuacions.