Els Mossos troben mort en Faustino, desaparegut des del 30 de juliol

Els Mossos d’Esquadra han trobat mort aquest divendres, a les proximitat de l’Hospital de Terrassa, el Faustino, l’home desaparegut el passat 30 de juliol. Es va escapar del centre hospitalari, on estava ingressat per una pneumònia lleu. La família va denunciar la desaparició el mateix dia al migdia, alertant que podria estar desorientat i que necessitava medicació. De seguida es va demanar la màxima col·laboració per trobar-lo i el cap de setmana es van organitzar almenys tres batudes amb la participació de la Policia Municipal, Bombers, Mossos d’Esquadra, ADF i persones voluntàries.

Aquesta setmana familiars i veïns es van organitzar per trobar-lo, després que els Bombers, segons la família, haguessin aturat la cerca. Els Mossos continuaven amb la investigació, però la família reclamava a les autoritats que reprenguessin el dispositiu.

També van criticar que la recerca de Mossos no s’activés fins a 48 hores després de l’avís de desaparició, i no entenen com va poder escapar-se de l’Hospital.

Faustino era un veí de Can Tusell, tenia 58 anys i patia demenència.
https://twitter.com/mossos/status/1423613943621300234?s=08