Els municipis de l’Arc Metropolità demanen millores en mobilitat

Aquest dilluns al matí s’ha reunit a l’Ajuntament de Mollet el comitè executiu ordinari de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità de Barcelona. Durant la trobada s’ha treballat el document d’infraestructures de que es presentarà pròximament. Entre les qüestions que inclou hi ha millores de mobilitat.

Del centre de Mollet al de Sabadell només hi ha 12 quilòmetres per carretera. En tren, però, no hi ha una connexió directa. Un exemple similar es repeteix en moltes altres poblacions i ciutats de l’Arc Metropolità de Barcelona. Per això, millorar les infraestructures públiques és una de les demandes de l’entitat. Pròximament presentarà el document que ha acordat en el comitè executiu ordinari celebrat a Mollet.

Un altre dels temes que els municipis han abordat durant el comitè executiu ordinari de l’associació ha estat el de la zona de baixes emissions.

Segons l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità de Barcelona no es pot exigir una zona de baixes emissions sense aportar millores en les infraestructures públiques del territori.