Els nedadors del CN Terrassa triomfen en el XIV Memorial Joaquim Lloberas

El Club Natació Terrassa va acollir el cap de setmana a l’Àrea Olímpica el XXI Trofeu Estils Màsters – XIV Memorial Joaquim Lloberas. El trofeu va comptar amb la participació d’un total de 60 nedadors, 40 dels quals del club egarenc. El domini dels pòdiums va ser principalment dels terrassencs.

En la prova de relleus els amfitrions no van tenir rival. Joan Martínez, Jordi Talavera, Adrià Sanz i Eric Ferrer van imposar-se en el 4×50 lliures, només 40 centèsimes per davant del segon classificat, un altre equip del CN Terrassa. En categoria femenina, el triomf se’l va endur l’equip format per Paula López, Isamar Matarin, Judith Llamas i Andrea Canal. En els 4×200 lliures mixtes també va haver-hi triomf egarenc. A més, amb rècord del campionat per part de Yoel Gonzalez, Eric Ferrer, Marina Domènech i Sandra Faro.

En les proves individuals els nedadors egarencs també van aconseguir grans resultats. Adrià Sanz i Paula López van aconseguir el triomf en els 100 metres llisos. Mateix resultat van obtenir Gerard Tosset i Júlia Pérez en els 100 metres esquena. A aquests resultats cal sumar-hi nombrosos podis més que van aconseguir representants del club egarenc.

El trofeu, que es fa en honor a Lloberas, impulsor de la prova i soci lligat estretament al club durant cinquanta anys, va ser un any més un gran èxit.