Els Next Generation milloraran l’Estadi Municipal Martí Colomer

L’Estadi Municipal Martí Colomer ha rebut una subvenció de prop de 350.837,41 euros per part del Consejo Superior de Deportes de cara a millorar aquest equipament. L’objectiu del projecte, que es finança amb fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation, és adequar i millorar-lo per al foment del turisme esportiu sostenible i el creixement econòmic de Terrassa. De fet l’import total s’eleva a 589.323,52 euros, cofinançats en part per l’Ajuntament.

La millora de l’estadi engloba tres actuacions diferenciades. L’actualització i reforma dels sistemes d’il·luminació del camp (37.822,48 euros) i del reg (47.423,47), ja realitzades i incloses en els pressupostos municipals. I l’adequació i millora d’aquest equipament amb criteris de millora energètica, sostenibilitat i accessibilitat. Aquesta última es cobreix amb part de la subvenció del CSD.

Concentració Redsticks Fem Al Martí Colomer 4

L’Estadi Municipal Martí Colomer és la seu habitual de les concentracions de les seleccions espanyoles

Turisme esportiu

Aquesta intervenció inclou la millora dels accessos a l’estadi i l’aparcament, la reforma dels vestidors i altres espais complementaris a l’activitat esportiva i la millora de la digitalització de l’activitat turístico-esportiva. Tot amb la finalitat d’afavorir els hàbits saludables de la ciutadania i de potenciar l’atracció del turisme internacional.

Per afrontar aquesta darrera actuació, ja s’ha començat a redactar el projecte i, posteriorment, es farà la licitació i adjudicació de les obres. Està previst que aquestes comencin entre el segon i el tercer trimestre de 2025 i tinguin una durada de 6 mesos.