Els ocupants d’un turisme agredeixen un ciclista després d’un accident i marxen

A les 18 h de dilluns, el 112 va informar la Policia Municipal que hi havia una baralla entre un ciclista i els ocupants d’un vehicle implicats en un accident de circulació a l’avinguda de Jacquard, a l’alçada el carrer de Prat de la Riba. Una trucada dels Mossos d’Esquadra informava, simultàniament, que adreçaven dues unitats policials al lloc dels fets. Des de la sala de Comandament es va enviar dues unitats policials motoritzades, que van confirmar l’accident i l’agressió.

Sembla que el turisme circulava per l’avinguda de Jacquard i va aturar la marxa per intentar estacionar. En aquell moment el ciclista va avançar el turisme, però aquest va iniciar la marxa novament sense adonar-se de la presència de la bicicleta, xocant amb ella. Sembla que els implicats es van recriminar les maniobres i dues persones que van sortir del turisme van colpejar el ciclista amb el mànec d’un tornavís. Tot seguit, els agressors van tornar a pujar al cotxe i van marxar del lloc.

Els agents van demanar la presència d’una ambulància per assistir el ciclista, que va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb ferides lleus. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident, així com la presa de manifestacions dels testimonis.