Els olímpics egarencs de waterpolo ja viatgen a Tòquio

Les delegacions espanyoles que participaran als Jocs Olímpics de Tòquio ja estant partint cap a la capital nipona al llarg d’aquesta setmana. Aquest djous ha estat el torn de les seleccions olímpiques de waterpolo, que abans d’agafar l’avió s’han fet la protocolària fotografia amb els responsables de la Federació Espanyola de Natació (RFEN) a l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid. Per protocol Covid-19, no hi ha hagut els tradicionals contactes amb la premsa com en d’altres cites olímpiques.

La representació egarenca està integrada per cinc waterpolistes. En l’equip masculí hi figuren els terrassencs Álvaro Granados (CN Atlètic-Barceloneta) i Bernat Sanahuja (CN Sabadell). En el conjunt femení, hi ha tres integrants del CN Terrassa: l’egarenca Paula Leitón, la rubinenca Bea Ortiz i la madrilenya Pili Peña. A més, en l’staff tècnic femení també hi ha l’egarenc Jordi Valls, assistent de Miki Oca.

Els dos equips olímpics buscaran pujar al graó més alt del podi. Actualment són els vigents subcampions mundials i, en els darrers Europeus de Budapest, el combinat femení es va penjar l’or i el masculí, la plata.