Els organitzadors ja pensen en el «Maleducats» de l’any vinent després de l’èxit de la primera edició

El primer Festival Maleducats, organitzat per l’artista egarenc i capgròs d’enguany Lildami, ha omplert d’amants de la música urbana la Masia Els Bellots durant dos dies. Els pronòstic que feien els organitzadors s’ha complert fent que prop de tres mil persones hagin gaudit aquest cap de setmana d’un dels estils musicals més escoltats a dia d’avui. Un festival que volia fer la seva primera edició l’estiu de 2020 però que la pandèmia va fer recular. Ara sí, amb tot pactat, Terrassa ha pogut gaudir d’un festival de música en directe amb atractius internacionals com el dj argentí del moment, Bizarrap.

Tot i la caiguda dels caps de cartell Quevedo i Ptazeta els assistents han pogut gaudir de dos escenaris amb actuacions internacionals de primer nivell com la del raper argentí WOS. Molts assistents ja esperen la segona edició d’un festival que, en la seva estrena, ha estat un èxit.

L’altre plat fort del «Maleducats» va ser el concert d’un dels impulsors, Lildami, qui va posar aquest nom al festival arrel del seu tema «Maleducao» i que en el directe de dissabte a la nit ja va assegurar que l’any que ve aquest festival tornarà i Terrassa serà novament la capital de la música urbana durant un cap de setmana.