Els paradistes de la fira d’hivern esperen que les vendes remuntin en els últims dies

Les 21 parades de la fira tradicional d’hivern estan ubicades a la Rambla des de mitjans de desembre. Han tornat al seu emplaçament habitual tot i que amb menys punts de venda que en altres ocasions. Ofereixen teixits, complements, joguines, bijuteria, decoració i altres articles de regal. Estaran a disposició del públic fins al 6 de gener a les nou del vespre.

Aquesta activitat és ja tota una tradició a la ciutat. Però, segons Manel Codinas, president de l’Associació d’Artesans de Terrassa, l’entitat organitzadora, els hàbits de consum han canviat en els últims exercicis. La ciutadania avança i planifica les despeses, les compres per internet s’han disparat i la campanya de Nadal ja no és la millor de tota la temporada.

En aquests últims dies abans de l’arribada dels Reis, a la recta final del període de vendes, aquests artesans esperen remuntar i incrementar l’activitat comercial fins ara registrada.

La fira ofereix també dinamització amb espectacles de les companyies Pengim-Penjam i els germans Albergína. A més, a les tardes, reparteixen xocolata calenta.

Fira D'hivern 1Fira D'hivern 2Fira D'hivern 3Fira D'hivern 4Fira D'hivern 5Fira D'hivern 6