Els Pastorets, el Patge Xiu-Xiu i Els Reis d’Orient, a Canal Terrassa i la Ràdio Municipal aquest Nadal

Canal Terrassa i la Ràdio Municipal ofereixen una programació especial de Nadal des d’ara i fins al 10 de gener adreçada bàsicament a un públic infantil i familiar.

La tele municipal ofereix continguts propis que suposaran una oportunitat única de veure activitats que han quedat anul·lades per la pandèmia. Així, aquest any Els Pastorets del Social no es poden representar però a través de la pantalla es podrà veure una edició d’altres anys d’aquesta obra de teatre típicament nadalenca. Dissabte, 26 s’emetrà a dos quarts d’onze de la nit i es remetrà, diumenge, 27 a les 10 del matí i divendres, 1 de gener a dos quarts de dotze de la nit.

L’arribada del Patge Xiu Xiu a Terrassa també es podrà veure per Canal Terrassa, el dia de Sant Esteve, a les 10 de nit i, el 4 de gener, a les 9 del vespre, l’emissari dels Reis d’Orient visitarà els estudis de la televisió municipal. A la ràdio, el patge reial podrà parlar amb els oients, el 31 de desembre, a les 4 de la tarda.

I, com que aquest any no hi haurà cavalcada, Ses Majestats es podran veure per Canal Terrassa, el 5 de gener a les 9 del vespre.

La Trobada de Nadales de diverses escoles de Terrassa serà aquest any virtual. Les diverses actuacions s’estrenen el dia 25, a les 10 del matí, les 2 de la tarda i les 9 de la nit.

També hi haurà dibuixos, pel·lícules infantils, concursos i programes de manualitats, gràcies a l’aportació de la Xarxa de Televisions Locals.

La música també té un capítol en aquestes dates. Així, es podrà veure el concert de Nadal de l’Auditori de Barcelona, el dia 25 a les 10 de la nit. El dia 31, un especial de Cap d’Any i el concert de Tony Manero, a partir d’un quart d’onze de la nit. També es podrà veure el concert d’Any Nou, l’1 de gener a les 7 de la tarda i el dia 2, a les 6, Concert del Liceu a Montserrat. Això entre altres propostes.

La Ràdio també emet continguts propis aquest Nadal. Els Pastorets d’El Social també s’escoltaran a la 95.2FM el dia de Sant Esteve i l’1 de gener.

El dia 24 a les 10 de la nit, s’emetrà Taula de Nadal, un programa especial amb la participació de les ràdios locals de Catalunya.

Els 25 i 26, a la 1 de la tarda, programa musical especial especial, Beatles Christmas Show.

Els dies 25, 26 i 27, a les 3 de tarda, serà l’hora de la Ràdio Teatre.

I per Cap d’Any, La Nit Estèrica, una magazín festiu per celebrar l’arribada del 2021, a partir de dos quarts d’onze de la nit.

Podeu trobar tota la informació sobre la programació de Canal Terrassa i la Ràdio Municipal al web www.terrassadigital.cat