Els Pengim Penjam faran un espectacle en directe al seu canal de YouTube

La companyia de titelles i teatre familiar Pengim Penjam aconsegueix en 24 hores les mil subscripcions necessàries per poder emetre un espectacle en directe a través del seu canal de You Tube. Els dos integrants del grup teatral, Josep Maria Serrat i Mercè Alemany, agraeixen als seus seguidors i públic en general, aquesta resposta a la crida que havien fet a través de les xarxes socials. Tot i això els terrassencs estan a l’espera del permís definitiu del gegant de les telecomunicacions.

Com la resta de companyies teatrals els Pengim Penjam han hagut de suspendre una vintena d’actuacions a causa del confinament pel coronavirus. Per això i com molts grups del sector de l’espectacle veuen en les xarxes un nou aparador virtual per fer arribar al seu públic les seves creacions. Tot i que asseguren que amb el teatre virtual no s’estableix la mateixa relació entre públic i actors.

I més, si la proposta es dirigeix a un públic infantil i familiar com és el seu. Els Pengim Penjam és una companyia de Terrassa de llarga trajectòria en el panorama de la pedagogia, les titelles i el teatre familiar. Amb 35 anys d’història, en l’actualitat poden rodar una desena d’espectacles de titelles i actuacions de diferents formats i franges d’edat per a escoles i biblioteques.