Els pensionistes es manifestaran dilluns contra les llistes d’espera

El Moviment per unes Pensions Dignes a Terrassa continua cada dilluns amb les seves mobilitzacions per millorar la situació del col·lectiu i per traslladar la seva lluita a altres sectors. Entre les seves reclamacions, més residències públiques per a la gent gran i una dràstica reducció de les llistes d’espera. Per això, el proper dilluns, es manifestaran des del Raval fins a l’Hospital Mútua Terrassa.

Un altre dels fronts oberts és el nou servei municipal d’atenció al pensionista. L’ajuntament ja ha anunciat que posarà en marxa una oficina específica, tal com els van demanar, però des del Moviment per unes Pensions Dignes exigeixen que n’hi hagi una a cada districte.

Pel que fa a la situació política espanyola, veuen amb esperança la formació del nou govern i li reconeixen la voluntat de consolidar la revisió de les pensions anuals. Amb tot, el que volen és el blindatge de les pensions en la Constitució.

El Moviment per unes Pensions Dignes es concentra cada dilluns al Raval de Montserrat en nom del col·lectiu, que representa 34.000 jubilats i jubilades de la ciutat.