Els premis Vinari als millors vermuts de Catalunya es lliuren per segon cop a Terrassa

El vermut Olave Reserva del Celler Sort del Castell de Reus és el millor vermut de Catalunya d’aquest 2020. La Masia Freixa ha acollit aquest dijous el lliurament dels premis Vinari, organitzats per la revista Vadevi i el diari digital Mon Terrassa. És la sisena edició del certamen i la segona que es celebra a Terrassa, definida l’any passat com la capital del vermut.

El premi Gran Vinari se l’endú el més ben puntuat de totes les categories. L’Olave Reserva ha estat el guanyador en la categoria de vermuts reserva. Els Vinaris d’or de les altres categories han estat per Casa Mariol Blanc en el cas dels blancs, Myrrha by Padró & co en els negres i Dos Déus Calent Mediterranean & Nordic pels innovadors. Tots els premiats han rebut un sifó de la col·lecció particular de l’empresa Sanmy-Geyser.

També s’han guardonat exequo Cisa Blanc i Miró Gran Reserva Especial com a millors vermuts per a còctels i el Vermut Falset Reserva per la millor etiqueta. El DOT restaurant, al Parc de Sant Jordi, ha estat escollit com el millor local de Terrassa per fer el vermut.

En l’edició d’enguany dels premis Vinari només hi han assistit els cellers que tenien premi confirmat per garantir les mesures de seguretat. La sessió s’ha transmès en directe per via telemàtica.

A la jornada de tast que es va fer el 29 de juny a la Brasa d’Ullastrell hi van participar 50 vermuts.