Els Premis Vinari escullen el Cisa Ecofriendly com el millor vermut de Catalunya 2019

Màxima expectació aquest dijous al matí a la Masia Freixa per conèixer quin són els millors vermuts de Catalunya. En un acte presentat per l’actor Biel Duran s’han anat anunciant els premiats, en total 17. En les categories de negre, blanc, reserves i innovadors s’han repartit els Vinari de bronze, plata i or. I dels 4 ors s’ha fet la tria definitiva, la del Gran Vinari, que ha estat el Vermouth Cisa Ecofriendly.

A banda del Gran Vinari el Vermouth Cisa ecofriendly ha estat escollit millor vermut negre. La resta de Vinaris d’Or han estat el Fontalia White en la categoria dels blancs, el Myrra ByPadró & Co dels reserva i el Miró Rojo Fusión pels innovadors i altre estils.

A banda dels Vinari per categories s’han guardonat el Bar Calders i La Nova com a millors locals per fer el vermut a Barcelona i a Terrassa. També s’ha triat el Miró Blanc com el millor vermut per a còctels i El Bandarra per la millor etiqueta.

Aquesta és la cinquena edició dels Premis Vinari i la primera que es fa a Terrassa. El director del certamen, Ramon Roset, qualifica la ciutat com la capital actual del vermut i dóna per fet que aquesta no serà l’única edició dels Vinari que es faci a Tereasa

Els premis Vinari dels vermuts catalans s’han escollit a partit del tast que es va fer dilluns a la mateixa Masia Freixa. Setze enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats van tastar 58 vermuts negres, blancs, reserva i innovadors. Els premis Vinari estan organitzats pels diaris digitals Vadevi i Món Terrassa.