Els pressupostos generals incorporen una esmena d’Esquerra per destinar 1 milió d’euros a l’Estació Terrassa Oest

La negociació en els Pressupostos Generals de l’Estat ha permès incorporar l’esmena d’Esquerra Republicana de Terrassa per accelerar la construcció de l’estació Terrassa Oest i dotar-la de partida pressupostària per al seu desenvolupament.

La portaveu i candidata a l’alcaldia d’Esquerra Republicana, Ona Martínez afirma: “Continuem fent avançar més Terrassa i la seva xarxa de transport públic. L’Estació de Terrassa Oest finalment apareixerà en els pressupostos amb una partida concreta d’un milió d’euros. Treballem per la ciutat des de tot arreu”.

“Sense consignació no hi ha estació”. Aquesta és la premissa, explica Martínez, per presentar novament als Pressupostos Generals de l’Estat una esmena per garantir el finançament de l’Estació de RENFE de Terrassa Oest “L’esmena contemplava la reserva immediata de 15 milions d’euros per a la infraestructura. La negociació ho ha situat finalment en un milió d’euros, però tenim partida i avancem perquè tot no es quedi altra vegada en la redacció només d’un estudi informatiu”.

Des d’Esquerra Republicana de Terrassa també es va presentar una altra esmena als PGE per incorporar una partida de 200.000€ per impulsar una nova oficina de la Seguretat Social a la ciutat. “Parlem de demandes aprovades en el Ple de Terrassa, votades per àmplia majoria”, explica la candidata i portaveu d’Esquerra, Ona Martínez, “Nosaltres el compromís amb la ciutat ens el creiem i el defensem arreu, sigui a Barcelona o a Madrid. En el cas de la Seguretat Social l’esmena de moment no ha estat acceptada, però estaria bé que el PSC Terrassa parés de fer un doble joc i defensés a Madrid el mateix que diu a Terrassa”.