Els primers partits d’hoquei i de waterpolo porten de nou públic a les graderies

La posada en marxa de les primeres competicions esportives ha portat paral·lelament la presència de públic a les graderies, després de molts mesos sense veure’n per la pandèmia.

Als diferents camps d’hoquei herba que hem visitat aquest cap de setmana amb l’inici de la lliga, la senyalització era ben visible, amb mesures a seguir per accedir a les instal·lacions, com a l’Atlètic Terrassa. Tot i que al Josep Marquès hi havia marcada la distància de seguretat entre seients, en alguns partits s’han pogut veure aficionats que no la respectaven o bé no duien o no portaven ben col·locada la mascareta. Al CD Terrassa, en canvi, s’ha fet registre d’entrada i presa de temperatura a aquelles persones que volien accedir al camp 1 de Les Pedritxes.

A l’Àrea Olímpica també hi havia aforament limitat a les graderies per seguir els partits de Copa Catalunya de waterpolo, amb ús obligatori de mascareta tant per al públic, jutges de taula i staff tècnic abans del partit, així com distància de seguretat entre aficionats.

Presa de temperatura al CD Terrassa

Els jutges de taula de waterpolo, amb mascareta

Distància de seguretat a l’Àrea Olímpica