Els principals directius de la Creu Roja a Catalunya passen el cap de setmana celebrant unes jornades a Terrassa

Aquest cap de setmana Terrassa s’ha convertit en la capital catalana de la Creu Roja: 90 assemblees de l’entitat vingudes d’arreu del país s’han reunit a la ciutat per debatre el pla d’acció que seguiran fins l’any 2023 i enfortir els vincles entre els qui en formen part. L’elecció de Terrassa com a seu s’ha produït gràcies a l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i la Creu Roja de Terrassa, un cas que s’ha posat com a exemple.

En total, més d’un centenar de directius institucionals de la Creu Roja s’han reunit a Terrassa en la que ha estat la primera trobada d’aquest tipus que se celebra a Catalunya. Després de ser rebuts divendres a la tarda a l’Ajuntament per l’alcalde Jordi Ballart, l’acció es va desplaçar a l’Hotel Don Cándido. També hi era present el president de la Creu Roja al conjunt de l’estat, Javier Senent, el qual ha assenyalat la sostenibilitat ecològica com un dels reptes immediats de la Creu Roja.

Durant el cap de setmana, els participants en aquestes jornades han realitzat treballs en grup i dinàmiques de cohesió. A més, han rebut formacions en lideratge, incidència i noves tecnologies de la informació.