Els RedSticks, amb un clar protagonisme terrassenc, guanyen Alemanya als shoot outs

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba ha guanyat aquest divendres al matí Alemanya, en la sisena jornada de la FIH Pro League disputada a les instal·lacions valencianes de Beteró. El triomf s’ha decidit als shoot outs (4-3), després d’arribar al final del temps reglamentari amb empat a 4.

Els RedSticks han començat bé i als quatre minuts Álvaro Iglesias ha marcat, però Lucas Winfeder ha empatat per als germànics abans d’acabar el primer quart. En el segon no hi ha hagut gols, amb un joc molt intens i equilibrat per part de totes dues seleccions, i amb l’empat a 1 s’ha arribat al descans.

Alemanya, però, s’ha postat amb avantatge a la represa, mitjançant Mats Grambusch, però els de Fred Soyez no han donat temps a l’alegria visitant i l’egarenc Vicenç Ruiz ha empatat. Amb el 2 a 2 finalitzava el tercer quart.

El darrer ha estat el que més s’ha mogut. En el primer minut el terrassenc Xavi Lleonart ha col·locat el 3 a 2, Alemanya empatava d’stroke, però el també egarenc Pau Quemada ha fet pujar el 4 a 3 en un inici boig. Rothländer, a cinc minuts per al final, ha tornat l’equilibri i ha forçat els shoot outs.

En aquest tipus de jugada els RedSticks han estat més encertats, han marcat quatre gols per 3 d’Alemanya, que s’ha trobat amb un inspirat Quico Cortès sota pals. Lleonart ha donat el triomf als RedSticks des del punt d’stroke. Amb aquesta victòria, la selecció espanyola suma 8 punts a la competició.