Els RedSticks busquen a Johannesburg el bitllet per al Campionat del Món de 2018

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba debutarà aquest diumenge a la ronda Semifinal de la World League, que es disputa a Johannesburg, Sud-àfrica, competició classificatòria per al Campionat del Món del 2018.

Vuit terrassencs integren el combinat de Fred Soyez. Quico Cortès, Pau Quemada i Vicenç Ruiz, del Club Egara, Marc Sallés, Albert Beltran i Ignasi Torras, de l’Atlètic, i Josep Romeu i Sergi Enrique, del Leuven i del Royal Daring de Bèlgica, respectivament.

Els RedSticks no arriben a la competició amb les òptimes condicions, com ha reconegut el seleccionador al web de la Federació Espanyola, ja que a l’equip li ha faltat ritme de competició. L’últim test ha estat l’amistós disputat aquest dijous amb la selecció amfitriona i que ha acabat amb empat a 2, tots dos gols obra de l’egarenc Pau Quemada.

Japó serà el primer rival de la selecció, un partit que es preveu clau en les seves opcions de classificació per als quarts de final, eliminatòria que li podria donar el bitllet per al Mundial. El 13 de juliol els RedSticks s’enfrontaran a la potent Austràlia, el 15 contra França i tancaran la fase de grups contra Nova Zelanda el dilluns 17. La final està prevista per al diumenge 23 de juliol.

A més d’acabar entre els sis primers, l’equip espanyol busca a Johannesburg aconseguir una de les quatre places que queden per a la final de la World League, que tindrà lloc al desembre a Bhubaneswar, a l’Índia. De moment ja estan classificades la selecció amfitriona, com a organitzadora, Holanda, Argentina i Anglaterra.