Els RedSticks cauen amb el cap ben alt als quarts de final del Mundial davant Austràlia (4-3)

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba, amb vuit terrassencs, ha perdut aquest dimarts al migdia per 4 a 3 contra Austràlia als quarts de final de la Copa del Món de l’Índia. Els RedSticks han començat bé i s’han col·locat amb un favorable 0 a 2, però els oceànics, actuals números 1 del rànquing mundial, han remuntat i han aconseguit el passi a les semifinals.

Després d’un primer quart sense gols, els terrassencs Xavi Gispert i Marc Recasens han posat per davant els de Max Caldas amb dues dianes en el segon quart. Quan semblava que s’arribaria amb aquest resultat al descans, en el darrer minut Austràlia ha retallat distàncies mitjançant Flynn Ogilvie.

El combinat australià ha remuntat en un tercer quart per oblidar. Aran Zalewski ha empatat als dos minuts i dos penals córners transformats per Jeremy Hayward han situat el 4 a 2. La selecció espanyola, però, s’ha refet i el també egarenc Marc Miralles ha vist porteria de penal abans d’acabar aquest període.

Redsticks Vs Austràlia 3

L’egarenc Jordi Bonastre, en una acció del partit (Font imatge: RFEH)

En el darrer quart no hi ha hagut gols, tot i que Miralles ha pogut enviar el partit als shoot-outs si hagués transformat l’stroke forçat per Quique González quan quedaven cinc minuts per al final. El porter Charter ha endevinat la trajectòria de la bola. Malgrat l’eliminació, els RedSticks han anat de menys a més en el campionat i, amb un equip molt jove, és una selecció a tenir en compte en properes competicions.