Els RedSticks es classifiquen per a les semifinals del Preolímpic amb una golejada contra Egipte (8-1)

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba, amb sis terrassencs, ha seguit els passos del combinat femení i s’ha classificat aquest dimecres per a les semifinals del Preolímpic de València com a primera de grup. El combinat dirigit per Max Caldas ha acabat liderant el seu grup, després de golejar 8 a 1 Egipte. Irlanda o Japó serà el seu rival en la següent eliminatòria, divendres a les 12.30h, amb l’objectiu de passar a la final i obtenir el passaport per a París 2024.

De fet els RedSticks han sentenciat el partit abans del descans, al qual s’ha arribat amb 5 a 0. Ha inaugurat el marcador el terrassenc Marc Miralles, que als deu minuts ha transformat un penal córner. En el segon quart han arribat quatre gols més dels espanyols, amb doblet d’Álvaro Iglesias i dues accions més de Quique González i Marc Reyné.

Espanya no ha baixat la intensitat i als dos minuts de la represda Chefo Basterra ha transformat un penal per fer pujar el 6 a 0. Egipte ha marcat al final del tercer quart, en convertir un stroke, però tot seguit Miralles ha fet el setè de penal. En l’últim quart d’hora ha seguit la superioritat local i l’egarenc Marc Recasens ha col·locat el 8 a 1 en un nou penal.