Els RedSticks es concentraran a Terrassa per seguir preparant la ronda semifinal de la World League

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba es concentrarà a partir de la setmana vinent a Terrassa, de cara a seguir preparant el camí cap a la ronda semifinal de la World League, que tindrà lloc a Johannesburg, Sud-àfrica, del 9 al 23 de juliol. La concentració, del 31 de maig fins l’11 de juny, inclou dos partits amistosos contra Bèlgica, subcampiona olímpica a Rio de Janeiro, al Camp Federatiu.

El seleccionador, Fred Soyez, ha elaborat una llista de 22 jugadors, que inclou 9 terrassencs. El vigent campió de Lliga, l’Atlètic, aporta quatre jugadors: Albert Beltran, Marc Boltó, Marc Calzada i Marc Sallés; el Club Egara dos: Pau Quemada i Quico Cortès, mentre que els altres tres provenen d’altres lligues europees. De Bèlgica Sergi Enrique, del Royal Daring, i Josep Romeu, del Leuven, mentre que de l’HGC holandès s’ha inclòs Vicenç Ruiz. La llista la completen cinc jugadors convidats per Soyez per a aquesta concentració, on també hi figuren Ignasi Torras i Joan Tarrés, de l’Atlètic, i Marc García-Chicote, de l’Egara.

Prèviament a l’inici d’aquesta concentració i havent finalitzat les competicions de lliga, els internacionals duran a terme quatre entrenaments als CAR de Madrid i Sant Cugat del 24 al 29 de maig. Els jugadors catalans realitzaran les sessions tècniques a l’Egara.

Espanya està enquadrada al grup “A” de la ronda semifinal de la World League, conjuntament amb Austràlia, Nova Zelanda, Japó i França. Aquest torneig és classificatori per al Campionat del Món del 2018.