Els RedSticks inicien el camí cap a Tòquio 2020

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba està concentrada a Terrassa per preparar dues de les competicions que hauran d’afrontar aquest 2020: la FIH Pro League i els Jocs Olímpics de Tòquio. Un total de 26 jugadors s’han posat a les ordres de Fred Soyez.

Com és habitual, hi ha una àmplia representació egarenca, amb un total de 14 convocats. En relació a les últimes concentracions, una de les novetats és la de Pepe Cunill, el benjamí del grup. Per al migcampista de 18 anys de l’Atlètic Tòquio és un somni, mentre que d’altres podrien viure la seva cinquena cita olímpica.

Fins el 16 de gener els RedSticks afrontaran doble sessions, amb un pes important per a l’apartat físic. No s’han programat partits amistosos, però això no resta importància a aquest primer stage. L’objectiu és arribar en forma a l’inici de la segona edició de la Pro League, el proper 24 i 25 de gener a València contra Alemanya.

Holanda, Argentina, Nova Zelanda, Austràlia, Bèlgica, Gran Bretanya i l’Índia són els altres rivals del combinat espanyol a la Pro League, que s’allargarà fins al juny. Un bon banc de proves de cara als Jocs, ja que quatre d’aquestes seleccions  competiran contra els de Soyez a Tòquio.