Els RedSticks inicien un nou cicle preparant a Terrassa la ronda semifinal de la World League

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba s’ha concentrat aquest dimecres a Terrassa per seguir preparant el camí cap a la ronda semifinal de la World League, que tindrà lloc a Johannesburg, Sud-àfrica, del 9 al 23 de juliol. Les instal•lacions del Club Egara seran els propers dies l’escenari escollit pel combinat espanyol per dur a terme aquest stage.

Fred Soyez compta amb un total de 27 jugadors, 12 d’ells terrassencs, en una selecció molt rejovenida, després que alguns dels pesos pesats com Roc Oliva, David Alegre, Mane Terraza, Jordi Carrera o Salva Piera ja no hi siguin, ni tampoc Xavi Lleonart, lesionat. L’objectiu, en aquest canvi de cicle, és mantenir i millorar el nivell exhibit a Rio de Janeiro.

La ronda semifinal de la World League és classificatori per al Campionat del Món del 2018. Espanya està enquadrada al grup “A” amb la potent Austràlia, Nova Zelanda, Japó i França. L’objectiu és passar ronda per ser-hi al Mundial.

Aquesta concentració inclou també dos partits amistosos contra Bèlgica, els dies 10 i 11 de juny. El primer d’ells, al Camp Federatiu, s’inclou dins dels actes commemoratius del 25è aniversari de Terrassa com a subseu olímpica dels Jocs de Barcelona 92.