Els redsticks ja tenen llista per al debut a la FIH Hockey Proleague

El seleccionador nacional d’hoquei, el francès Fred Soyez, concentrarà a 24 jugadors el proper 16 de gener a València per als dos primers partits que Espanya jugarà contra Bèlgica i Anglaterra a la FIH Pro League, una nova competició de seleccions de la Federació Internacional (FIH).

La Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) ha anunciat la llista de convocats per Soyez, que estaran a València del 16 al 25 de gener per afrontar els dos pròxims compromisos oficials una vagafa acabat el Mundial de Bhuvaneswar (Índia), en el que Bèlgica va guanyar l’or davant d’Holanda i Espanya es va acomiadar després de la primera fase.

Amb la baixa del capità Miki Delàs, operat fa uns dies d’una luxació al braç esquerre a la primera trobada del Mundial, els “RedSticks” debutaran a la Pro League contra Bèlgica el 19 de gener (13:00) al Poliesportiu Verge del Carme-Beteró.

Sis dies després (divendres 25), en el mateix escenari, s’enfrontaran a Anglaterra (11.00h), quarta en el recent Mundial.

Després dels partits davant belgues i anglesos, els següents compromisos per a Espanya en aquesta nova competició seran contra Holanda, de nou a València el 15 de febrer, i contra Austràlia, el 2 de març a Sydney.

Els convocats són Diego Arana (RC Jolaseta), Albert Beltrán (HC Rotterdam-Holanda),  Marc Boltó (Atlètic Terrassa), Quico Cortés (Club Egara), Alejandro De Frutos (Club de Campo), Sergi Enrique (Junior FC), Marc García-Chicote (La Gantoise-Bélgica), Mario Garín (RC Polo), Álvaro Iglesias (Club de Campo), Xavi Lleonart (RC Polo), Marc Miralles (CD Terrassa), Albert Pérez (Junior FC), Llorenç Piera (RC Polo), Pau Quemada (Club Egara), Enrique González de Castejón (Club de Campo), Ignacio Rodríguez (Club de Campo), Josep Romeu (Club Egara), Vicenç Ruiz (Club Egara), Marc Sallés (Club de Campo), Ricardo Sánchez (La Gantoise-Bélgica), Ricardo Santana (KHC Leuven-Bélgica), Marc Serrahima (Junior FC), Joan Tarrés (Atlètic Terrassa) i Ignasi Torras (Racing Bruselas-Bélgica)