Els RedSticks tornen a entrenar en grup amb la incertesa de quan podran competir

Set mesos després de l’última concentració conjunta, la selecció espanyola masculina d’hoquei herba s’ha tornat a exercitar en grup en l’stage que ha arrencat aquesta setmana a Terrassa.

Fred Soyez treballa amb 26 jugadors, 14 d’ells terrassencs, per seguir preparant les grans cites internacionals del 2021. Les instal•lacions del Club Egara, de l’Atlètic i del CD Terrassa són els escenaris dels entrenaments fins el proper 3 de novembre.

Tot i que al setembre es van iniciar els entrenaments amb dos grups separats a Madrid i a Barcelona, hi havia ganes de tornar tots junts. Els integrants dels RedSticks, però, lamenten no partir amb les mateixes condicions que altres seleccions.

L’enduriment de les restriccions per l’estat d’alarma i una crisi sanitària que no té fi a curt termini aviven la incertesa sobre les competicions de l’any vinent. Si la pandèmia no ho acaba suspenent novament, el combinat de Soyez debutarà a la FIH Pro League el 5 i 6 de febrer contra Bèlgica a les instal•lacions valencianes de Beteró.