Els Reis comencen a repartir il·lusió a Can Tusell

Tot és a punt perquè aquest divendres a tres quarts de cinc, els Reis d’Orient facin la seva entrada triomfal a Terrassa per Can Tusell, amb helicòpter. Aquí hi ha prevista una festa de benvinguda als Reis amb el patge Xiu Xiu d’amfitrió que a partir de les 4 recollirà les darreres cartes. Miqui Giménez amenitzarà la festa amb les seves cançons. La Cavalcada arrencarà a les 6 de la tarda de la plaça del Doctor Cadevall per encetar un recorregut pels principals carrers de cada any i acabar al Raval de Montserrat on seran rebuts per les autoritats locals.

L’organització ha tingut en compte les persones amb discapacitat amb un espai reservat a l’alçada de la gasolinera del passeig del 22 de juliol. També hi haurà una traductora de signes en els parlaments del Raval. Amb motiu de la Cavalcada, a partir de dos quarts de cinc i fins les 9 del vespre es tallarà el trànsit a la Rambla i a partir de les 5 al carrer Arquímedes. El passeig 22 de juliol es tallarà a partir de les 6 de la tarda en sentit est i s’obrirà cap a les 8 del vespre. La resta de carrers s’aniran tallant i obrint a mesura que passi la comitiva reial.

I tot plegat es podrà seguir en directe a través de Canal Terrassa en un programa especial en què hi treballaran prop de 20 professionals. Per segon any hi haurà quatre punts de connexió distribuïts pel recorregut i un equip mòbil encarregat de transmetre els millors moments des de peu de carrer. També hi haurà l’habitual punt de connexió amb el Raval de Montserrat per retransmetre l’arribada de Ses Majestats a l’Ajuntament.

El programa, conduït per Quico Simó, Oriol Carreras i Mariona Tomàs, arrencarà a les 17.45h amb un resum de l’arribada a Can Tusell i s’acabarà al voltant de les 21h. La Cavalcada també es podrà seguir a través del hashtag #ReisTRS. La repetició del programa es podrà veure la mateixa nit de divendres a partir de les 10 i dissabte 6 de gener a les 6 del matí i a les 4 de la tarda.