Els Reis de l’Orient arribaran a Terrassa amb una festa a l’Estadi Olímpic

Tot i la pandèmia, els Reis de l’Orient arribaran a Terrassa. No ho faran amb la tradicional cavalcada, sinó amb una trobada a l’Estadi Olímpic per tal de garantir tots els protocols de seguretat que marca el Procicat. Els nens i nenes que ho vulguin els podran anar a veure i saludar en una festa de mitja hora, amb música, llums i la presència de Ses Majestats. Hi haurà tres sessions: a les 17,30h, 19h i 20,30h. Aquesta última la transmetrà en directe Canal Terrassa.Les entrades es podran aconseguir la setmana que ve en una plataforma de venda d’entrades, a cost zero. Cada família podrà adquirir sis entrades com a màxim. L’aforament de cada sessió encara està per determinar, però es calcula que podria ser una 30% de la capacitat de l’estadi, unes 3.000 persones.

No es descarta una petita cavalcada
L’Ajuntament i el Social, organitzadors dels actes, han previst la possibilitat, si les condicions ho permeten, que després de l’últim passi els Reis puguin fer una passejada per les grans avingudes, això sí, sense tirar caramels.

El Xiu-xiu, als set districtes
L’arribada dels Reis de l’Orient a Terrassa, com sempre anticiparà el Xiu Xiu. El patge arribarà, com cada any, el 26 de desembre, i a les 18:30 farà una primera parada a l’Ajuntament. Canal Terrassa oferirà també aquest primer dia del Xiu Xiu. Els posteriors dies rebrà les cartes dels nens als set districtes, a set escoles, i amb les mesures sanitàries pertinents.

S’han previst aquestes visites:
 Districte 2 a l’Escola Les Arenes – Dimarts, 29 de desembre. 17 a 20 h.
 Districte 3 a l’Escola Auró – Dimecres, 30 de desembre. 11 a 13.30 h.
 Districte 4 a l’Escola El Vallès – Dissabte, 2 de gener. 17 a 20 h.
 Districte 5 a l’Escola Enxaneta – Diumenge, 3 de gener. 17 a 20 h.
 Districte 6 a l’Escola Sant Llorenç – Dilluns, 28 de desembre. 17 a 20 h.
 Districte 7 a l’Escola Josep Ventalló – Diumenge, 27 de desembre. 17 a 20 h.

Missatges reials personalitzats
Per últim, el web ‘Ganes de Reis’, permetrà que els nens i nenes que ho vulguin puguin rebre una salutació personalitzada dels Reis Mags. Només cal omplir un formulari i el vídeo s’enviarà per correu la nit del dia 5. Es calcula que es podrien arribar a les 10.000 peticions.

Canal Terrassa seguirà les Reis i el Xiu Xiu
Tots els actes de rebuda i estada a la ciutat tant dels Reis Mags d’Orient com del Patge Xiu-Xiu, es podran seguir a través de Canal Terrassa. La televisió egarenca emetrà en directe l’arribada de Ses Majestats, que aquest any es mantindrà en secret per evitar aglomeracions.