Els Reis d’Orient deixen Terrassa plena de regals, valors i il·lusió

Puntualment a la seva cita anual els tres Reis d’Orient han arribat aquest any a la zona esportiva de Can Jofresa en el seu flamant helicòpter. Milers de nens ja els esperaven en la gran festa de Benvinguda que la ciutat havia preparat amb l’actuació de Miqui Giménez. El patge Xiu Xiu encara va aprofitar per recollir les darreres cartes mentre els nens aprenien i jugaven amb els diferents tallers preparats per les entitats del districte 3.

Puntualment a les 6 de la tarda la Cavalcada va arrencar de la plaça del Doctor Cadevall encapçalada pel Xiu Xiu, per segon any sense cavall i ara amb un cotxe elèctric. La comitiva, primer amb el rei Melcior, va continuar pels carrers del Forn, Unió, Iscle Soler, Rambla i Passeig 22 de juliol, evitant així el pas pel Portal de Sant Roc amb obres per l’aparcament soterrat. La polèmica d’aquest any ha estat protagonitzada pel Rei blanc, per aquestes imatges que s’han fet virals a les xarxes.

El Rei Gaspar tampoc va perdre protagonisme i també es va deixar veure repartint milers de caramels pels carrers del Nord, Societat, la Creu Gran, Sant Antoni, Doctor Robert i Font Vella. Per la seva banda el popular Rei Baltasar, llençant els caramels a cabassos, va tornar a conquerir amb la seva simpatia, l’admiració de grans i petits. En arribar al Raval, l’alcalde i els Reis van expressar els seus millors desitjos per la ciutat.

Els focs artificials, com és tradicional, van convidar als més petits a anar a dormir ben d’hora per donar pas a la nit més màgica i esperar trobar els desitjats regals en un menjador que es comença a il•luminar pels primers rajos del sol. Com cada any la Cavalcada ha tingut en compte tothom, amb espais especials amb bona visibilitat per a les persones amb capacitats diverses i un intèrpret de signes en la recepció del Raval. La Cavalcada es va desenvolupar sense incidents i el dispositiu de neteja especial va actuar tot just en acabar la desfilada. Molts dels què no van poder seguir al carrer la cerimònia de Reis, ho van poder fer a través de la transmissió en directe i programes especials de Canal Terrassa.