Els representants sindicals d’Eco-Equip, crítics amb les paraules de Ballart sobre la neteja de la ciutat

Els treballadors d’Eco-Equip reconeixen que la ciutat no està neta i comprenen el malestar de la ciutadania. Asseguren però que el problema no és per les baixes mèdiques de la plantilla ni per l’incivisme d’uns pocs. Creuen que cal un pressupost adequat a les dimensions de Terrassa i un projecte.

Els representants sindicals qualifiquen les paraules de l’alcalde Jordi Ballart en la darrera roda de premsa sobre el tema de desafortunades.

Diuen també que la majoria de les mesures urgents per revertir la situació que es va anunciar ja estaven contemplades: 2 dels 4 vehicles nous ja haurien d’haver entrat en funcionament l’any passat i la 4a línia de recollida lateral ja estava programada.  El reforç de la plantilla sí que s’ha notat, afirmen, i ens uns dies la ciutat ha fet un canvi. Això demostra, diuen, que un servei de neteja digne té un cost.

La ciutat destina una partida compartida de 15 milions d’euros per a neteja urbana, la gestió de la deixalleria Terrassa Neta i el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics. A Sabadell, el pressupost és d’uns 20 milions, només per a neteja. Aquest dèficit s’arrossega des de fa anys i tots els grups municipals en són conscients, afirmen.