Els socialistes de Terrassa estrenen la campanya per a les municipals amb la participació del Primer Secretari, Salvador Illa

La plaça Primer de Maig del barri de Sant Pere Nord ha estat l’espai escollit pels socialistes per fer el primer acte de campanya de cara a les eleccions municipals de 2023.

Eva Candela, diputada al Parlament de Catalunya i candidata socialista a l’alcaldia de Terrassa ha estat acompanyada dalt de l’escenari d’Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, i Salvador Illa, Primer Secretari del PSC.

Un acte que portava per nom «La Festa Socialista de Terrassa» que ha girat entorn la figura de Candela tot posant en valor la seva llarga trajectòria i experiència en l’àmbit dels serveis públics. Una de les motivacions més expressades pels ponents ha estat la importància que la primera alcaldessa de Terrassa sigui socialista i el retorn de, segons els vermells, les èpoques daurades de la ciutat amb les alcaldies de Royes, Navarro i Vega.

L’acte ha engegat amb petits vídeos dedicats a la candidata egarenca dels socialistes per part de figures importants del partit, com Pere Navarro o Miquel Iceta, que no han pogut assistir a la festa socialista d’aquest dissabte a la tarda.

A l’acabar, el centenar de persones assistents han pogut desitjar sort de manera més propera a la candidata Eva Candela, que afronta amb confiança aquest any de campanya que tot just acaba d’engegar.