Els Stay Homas, nominats per la indústria musical en directe als Premis ARC

El grup revelació durant la pandèmia amb vinculacions terrassenques, Stay Homas, és un dels grups nominats pels premis ARC que anualment atorga la indústria musical en directe. Una edició, la XVIII, que es transforma en Reconeixements i s’adapta a la pandèmia.  Els Stay Homas que es van donar a conèixer per les seves creacions a les xarxes en ple confinament, estan nominats junt amb dos artistes més, al reconeixement a la iniciativa del grup o artista revelació.

També estan nominats al projecte artístic més innovador realitzat en confinament i adaptat a la situació de nova normalitat. Per la seva banda l’Auditori de Sant Cugat lluitarà amb l’Auditori de Girona i el Teatre de Lloret de Mar, pel reconeixement a la millor iniciativa de teatres o auditoris. Els Premis ARC d’aquest any volen donar més visibilitat que mai al sector reivindicant l’esforç de músics i creadors, artistes, grups de música, empreses i professionals, per omplir els mesos de confinament i reivindicar la reconversió de formats en la represa de l’activitat després de la desescalada.

És per això que els Premis ARC d’aquest any volen reconèixer a tot el sector de la música que ha treballat intensament per reactivar-se i denunciar la situació precaria en que es troba. Per això els Premis es transformen en reconeixements a propostes artístiques i activitats de diferents entitats, festivals, festes majors, teatres i auditoris, premsa i mitjans de comunicació, explicant a més, com aquests projectes s’han vist afectats per la crisi sanitària i agreujats per la poca col•laboració institucional.

La gala a la qual estan nominats una trentena d’artistes repartits en onze categories, es farà el 30 de novembre a la Sala Barts de Barcelona. ARC és una associació professional del sector de la industria musical amb 40 anys d’història, la de més antiguitat del país. Un Col•legi Profesional de mànagers, agents de zona i promotors amb més de 70 empreses associades, el 80 per cent del volum empresarial català.